Hafjell Bike Park

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer Dato: Lørdag 1 jul 2017 - søndag 8 okt 2017 Vis kart

Adresse: Hundervegen 122 -124, 2636 Øyer

Hafjell Bike Park har blitt kjent som en av Norges beste arenaer for downhillsykling. Sykkeltrasèene som har en høydeforskjell på 830 m, er av varierende vanskelighetsgrad med alternativer for den mest vågale til den som ønsker en myk innføring i sporten

Hafjell Bike Park er et av Europas beste anlegg for heisbasert sykling og har løyper som passer hele familien uansett ferdighetsnivå. Fra enkle og snille nybegynnerløyper til skikkelige berg- og dalbaner for de tøffeste. De 14 løypene er fordelt på 25 kilometer og er merket fra grønt til svart vanskelighetsgrad, akkurat som om vinteren. I sykkelutleien står det 80 downhill- og 20 terrengsykler klare for å gi dere nye opplevelser. Gondolen gir dere en fin tur opp de 586 høydemeterene til Mosetertoppen og er et glimrende utgangspunkt for både downhillsykling, vandring og sykkelturer innover det flotte fjellplatået i Øyer.

I september blir det åpent i helgene, og det blir også et eget høstferieprogram. Totalt blir det omtrent samme antall åpningsdager som i fjor.

Stisykkelnettet
Stisykkelnettet som nå skal merkes vil begynne i øvre del av Hafjell og fortsette inn i Øyerfjellet. Dette er en åpningsportal til et av Norges flotteste fjellområder, som både har gode grus- og seterveier, samt et stinett.
Topografien er godt egnet for stisykling. Her finnes både flate partier og mer utfordrende kuperte stivalg i naturskjønne omgivelser.

«Roller Coaster» beskriver veldig godt følelsen den nye løypen gir gjestene. Man skal kjenne dragsuget i magen og trykket i svingene. Totalt 60 hopp og 36 doserte svinger ned dalsiden sørger for luft under hjulene, store smil og pumpende adrenalin når du kommer ned. Denne løypa gir de litt mer erfarne syklistene store utfordringer.

Gondol/ Gondola 1
Stolheis/ Chair Lift 1
Antall grønne/ Green slopes 1 n
Antall blå/ Blue slopes 6 n
Antall røde /Red slopes 3 n
Antall sorte /Black slopes 5 n
Totalt antall kilometer i området 25 km
Combined length of slopes 25 km
Bunnstasjon/ Base station 195 m
Toppstasjon/ Top Station 1 030 m
Fallmeter/ Vertical elevation 835 m
Terrengsykkel / MTB
Famillieturen 16 km n
Hafjell - Lillehammer 15 km n
Mosetertoppen rundt 20 km n
GPS merkede ruter / GPS tracks 1 000 km
Sykkelutleie / rent a bike Downhill / MTB

Show more

Occasions

Date Location    
19 Aug
Lørdag 19 aug 2017 Hafjell Bike Park
20 Aug
Søndag 20 aug 2017 Hafjell Bike Park
24 Aug
Torsdag 24 aug 2017 Hafjell Bike Park
25 Aug
Fredag 25 aug 2017 Hafjell Bike Park

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Alpin Apartments Solsiden

Avstand: 293 meter
Alpin Apartments Solsiden leilighetene ligger i solhellinga med utsikt over Hafjell mot Hunderfossen. Leilighetene med seks og ti sengeplasser har god standard med badstue, vedovn og trådløs internett. Perfekt bosted for skiferie i Hafjell. Solsiden ligger sentralt til gondolen i Hafjell og Hafjell alpinsenter.
Hytter

Hafjell Lodge 24

Avstand: 235 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.
Hytter

Hafjell Lodge 31

Avstand: 244 meter
Storhytte i Hafjell på 450 m2 har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut ). Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Hafjell Lodge 31 har praktiske planløsninger med blant åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Stuen har også peiskrok med sofagruppe. I storhytten finner dere også en romslig badstue.
Advertisement
Advertisement