Hunderfossen familiepark

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg Dato: Torsdag 25 mai 2017 - lørdag 7 okt 2017 Vis kart

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer kommune er en av Norges største familieparker og har mer enn 50 attraksjoner og ligger 3 km fra Hafjell. En favoritt blant barnefamilier som skal til Hafjell Hunderfossen. Kombinasjonen Hunderfossen, Lilleputthammer, Lekeland og Barnas Gård kan bestilles hos Hafjell Resort.

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 50 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høøyyyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrott. Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye mye mer. Kommer det regn, har vi Norges største aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500m2 innendørs og utendørs moro for de minste!

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende. Hunderfossen er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Midtsommers er det Trollnatt på 16 utvalgte kvelder, med stor forestilling på amfiscenen, huldre-spill og troll-lek.

Hunderfossen Familiepark ved Lillehammer har mer enn 50 attraksjoner og severdigheter – blant annet det populære småbarnsområdet med mange spennende aktiviteter, verdenskjente ”Den Lille Prinsen” i 4-D, ”Vannfallet” på Energisenteret, Traktorbanen der små og store kjører traktor sammen gjennom underholdende opplevelser på bondegården, Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bilbaner for store og små, Eventyrslottet, Høydeparken (en av Norges største klatreparker), Ivo Caprinos Eventyrgrotte med flotte eventyrtablåer, Eventyrskipet høyt til værs, tøffe elektriske gokarts, badebassenger med småtrollområde og morsomme vannsklier, nytt eventyrteater og mye mer. Perfekt reisemål med barn på ferie i 2016!

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark, og fikk terningkast 6 i Dagbladets store parktest. Ta med deg familien og opplev hvorfor! Her er flere fantastiske eventyrattraksjoner signert av Ivo Caprino.

Bli med på en reise gjennom eventyrene i selveste Eventyrslottet, besøk Trollfallet og Trollsteinen – om du tør, se Ivo Caprinos Eventyrgrotte med alle de kjente eventyrfigurene, grav frem Hunderfossen-dragen, opplev eventyrteater for store og små, spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og ikke minst – se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken og alle eventyrene.

I Hunderfossen Familiepark har store og små det gøy sammen! Prøv familierafting i vår morsomme elv, og kos dere ved badeanlegget med bassenger, sklier, hinderbane, og eget småtrollbasseng. Ta en tur i Høydeparken, eller prøv traktorbanen eller en av våre 9 populære bilbaner. Og skulle det komme litt regn, er det godt å vite at vi med våre 7000 kvm under tak har Norges største aktivitetsutvalg innendørs.

Den Lille Prinsen – et av verdens mest kjente eventyr, nå i spektakulær 4D der hele salen lever! En herlig reise fra planet til planet der vi følger prinsen på leting etter en helt spesiell venn.

Nytt småbarnsområde – med koselige og morsomme attraksjoner. Bli med dragen og hopp til topps i prinsessetårnet, spill på våre sangglade frosker i Kvekkofonien, klatre til topps på klatretoppen, eller bli med Froskeprinsen på en spretten rundtur! Vannfallet – og 1800 kvm med helt nye opplevelser og attraksjoner i Energisenteret.

Mini Mercedes-Benz SLS AMG – verdens lekreste og mest avanserte biler, nå for barn fra 120-150 cm.

Hafjell Resort er kun 3 km fra Hunderfossen Familiepark og mange av våre gjester besøker parken. Det vanlige er å besøke Hunderfossen den første dagen og dagen etter er det Lilleputthammer og Lekeland Hafjell som gjelder for barna.

Show more

Occasions

Date Time Location    
25 Mai
Torsdag 25 mai 2017 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark
27 Mai
Lørdag 27 mai 2017 10:00 - 18:00 Hunderfossen Familiepark
28 Mai
Søndag 28 mai 2017 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark
3 Jun
Lørdag 3 jun 2017 10:00 - 17:00 Hunderfossen Familiepark

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Alpingrenda i Hafjell

Avstand: 1,2 km
Alpingrenda i Hafjell har utsikt over Hunderfossen og Alpingrenda er et trivelig område som passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen.
Hytter

Hafjell Lodge

Avstand: 1,4 km
Hafjell Lodge tilbyr storhytter med 24 eller 31 senger for deg som ønsker å bo standsmessig. Storhyttene er på 400 kvm og 450 kvm og har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut 25 meter). Kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke.
Hytter

Låven storhytte i Hafjell

Avstand: 1,1 km
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 10 soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell og du kan trille med sykkelen til Hafjell Bike Park.
Advertisement
Advertisement