Vinterferie i Hafjell

Beliggenhet: Hafjell
Hundervegen 33, 2636 Øyer (vis kart)
Arrangementssted: Hafjell Alpinsenter
Kategori: Arrangement, Aktiviteter
Dato: Søndag 11 feb 2018 - søndag 25 feb 2018
per døgn på hotell

fr. 1490 NOK

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. Du kan reservere overnatting for vinterferie i 2018.

Vinterferie og Hafjell er perfekt for familier som ønsker seg en aktiv og sosial skiferie. I vinterferien er skibakkene i Hafjell på sitt beste med gode skiløyper og stemning i skibakken.

På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, rikholdig frokostbuffet, lunsj på hotellet eller Gaiastova/Hafjell Lodge og 3-rettes middag på hotellet om kvelden.

For de som ønsker nærhet til skibakkene under vinterferien anbefaler vi leilighetene på Alpin Apartments Sørlia, Hafjell Alpinlandsby, Hafjelltoppen Apartments og Alpin Apartments Solsiden. Her har du valget mellom 4, 6, 8, 10, 11 og 12 sengeplasser for din vinteferie. Leilighetene er moderne og ski inn ski ut. Vi har også noen koselige hytter for utleie i vinterferien.

Velkommen til oss på Hafjell Resort i vinterferie

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
11 Feb
Søndag 11 feb 2018 Hafjell Alpinsenter
12 Feb
Mandag 12 feb 2018 Hafjell Alpinsenter
13 Feb
Tirsdag 13 feb 2018 Hafjell Alpinsenter
14 Feb
Onsdag 14 feb 2018 Hafjell Alpinsenter

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61 28 55 50
E-post kontaktperson
post@hafjellresort.com
Navn kontaktperson
Patrick Hansen
Nettside
http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting
Åpningstider
Velkommen til Hafjell i vinterferien.

Prisinformasjon

Priser fra
1490 NOK per døgn på hotell
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 585 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 kvm som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken i Hafjell og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. 10% rabatt på ukesopphold i uke 2 til og med uke 6.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 667 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 1 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Alpinsenter er lokalisert 600 meter fra hotellet og det er gratis skibuss om vinteren.

KartHvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
Advertisement
Advertisement