Retro, antikk og samlemesse, Øyerhallen

Beliggenhet: Hafjell
Arrangementssted: Øyerhallen
Kategori: Arrangement
Dato: Lørdag 4 nov 2017 - søndag 5 nov 2017

Kanalbruket arrangerer for første gang retro, antikk og samlemesse i Øyerhallen. Her blir det mye klassisk retro og interessante samleobjekter for alle og enhver. Hallen fylles med varer fra flinke og kunnskapsrike utstillere og det kan avsløres at de har med seg bl.a. Lysekroner, Hadelandglass, porselen, foto, fiskebestikk, sølv, glass og småmøbler.

Etter mange år med arrangering av retro, antikk og samlemesser har Kanalbruket opparbeidet seg ett rykte på å ha noen av landets beste messer innenfor retro, antikk og samlerkretser, deriblant med 5 stjerner fra messespesialisten. Så ta turen til Øyer og Hafjell og opplev en messe med høy standard, kunnskapsrike utstillere og bredt vareutvalg!

Åpningstid: Lør 10.00-17.00
Søn 11.00-16.00

C.C.; 90,- (Barn under 15 går gratis) messen har betalingsterminal.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
4 Nov
Lørdag 4 nov 2017 10:00 - 17:00 Øyerhallen
5 Nov
Søndag 5 nov 2017 11:00 - 16:00 Øyerhallen

Kontaktinformasjon

Lenker

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 283 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Alpinsenter er lokalisert 600 meter fra hotellet og Hunderfossen er 3 km. Hafjell Hotell har 53 rom fordelt på dobbeltrom/familierom, juniorsuiter, suiter og seniorsuiter.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 478 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 310 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 kvm som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken i Hafjell og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. 10% rabatt på ukesopphold i uke 2 til og med uke 6.

KartHvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
Advertisement
Advertisement